Update 5 december 2020: 

Geachte abonnementhouder/bezoeker, 


Zondag 13 december a.s. treedt het Dostojevski Kwartet op in de Vredebergkerk. Op dit moment zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het kwartet bestaat uit Charlotte Basalo Vázquez, Julia Kleinsmann (viool), Francesca Wiersma (altviool) en Emma Kroon (cello). Ze zullen twee maal optreden, met hetzelfde programma.Tijdens dit concert spelen ze hun programma ‘de keerzijde van de liefde’, met strijkkwartetten van Schumann, Rachmaninov en Janáček. Van de laatste componist speelt het kwartet het gloedvolle ‘Intieme brieven’, een kwartet gemaakt door een 74-jarige componist voor een aanbeden, veel jongere dame.

Omdat het Dostojevski kwartet bereid is twee maal op te treden, zal er een concert zijn om 15.30 uur en om 16.45 uur.

Kaarten zijn gratis voor bezoekers jonger dan 18 jaar. Vanwege de financiële onzekerheid in dit seizoen wordt een bijdrage op prijs gesteld (de CSOK bekostigt de concerten vrijwel volledig vanuit de kaartverkoop). Voor volwassenen kosten de kaarten 19 euro per persoon en met CJP 10 euro per persoon. Reserveren verplicht voor dit concert via deze website. 

 

Lavinia Meijer komt alsnog op 21 februari 2021 !!

Helaas konden de de recitals die Lavinia Meijer op zondag 8 november zou geven in de Vredebergkerk geen doorgang vinden. Als gevolg van de toen geldende maatregelen van de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken, waren concerten niet toegestaan.

Lavinia Meijer is echter bereid gevonden dit concert op zondag 21 februari a.s. alsnog in de Vredebergkerk te geven. We zijn heel blij dat we alsnog van haar optreden kunnen genieten. In december benaderen we via mail de mensen die eerder al gereserveerd hadden. Zij krijgen als eerste de mogelijkeid om opnieuw te reserveren. In januari 2021 worden dan de laatste plekken aangeboden via deze website. 

 

Als gevolg van de Coronamaatregelen is het niet mogelijk om de geplande serie concerten in de Oude Kerk te houden.  Wij zijn echter ontzettend blij dat we het komende seizoen kunnen uitwijken naar  de Vredebergkerk in Oosterbeek. Daar kunnen we veilig, met inachtneming van de 1,5 meter-maatregelen, samen genieten van een veelbelovend programma. Dankzij ondersteuning van het Fonds voor de Podiumkunsten heeft Peter van Praagh voor dit seizoen een verrassende serie van zes concerten samengesteld met gevestigde namen en jong talent. 

Dit jaar dus een extra concert dat verzorgd wordt door de zeer gewaardeerde harpiste Lavinia Meijer. En gezien het succes van de masterclass in het afgelopen jaar gaan we in samenwerking met ArtEZ opnieuw een masterclass organiseren voor conservatorium-studenten. 

De concerten vinden plaats in de maanden oktober tot en met maart. Het concert begint om 15:30. De kerk is open vanaf 15:00. Via onze nieuwsbrief en website krijgt u nadere informatie over de maatregelen om de concerten veilig voor u en ons te laten verlopen.

Graag tot ziens in de Vredebergkerk, Van Toulon van der Koogweg 3 in Oosterbeek.