De Culturele Stichting Oude Kerk te Oosterbeek heeft voor het zestiende seizoen weer een schitterende serie voor u samengesteld. De concerten, om 15.30 uur elke 2e zondag van de maand van november tot en met maart, vinden plaats in  de Oude Kerk  aan de Benedendorpsweg 134 te Oosterbeek. Het oude zaalkerkje uit de tiende eeuw ligt op een historische plaats, langs de uiterwaarden van de Rijn waar u bijvoorbeeld na een wandeling kunt genieten van een bijzonder concert. Tijdens deze concerten zullen de muzikanten, naast het laten horen van de stukken met hun instrumenten ook op een andere manier toelichten waarom ze  dit stuk hebben gekozen. Na afloop van het concert is er gelegenheid, onder het genot van een drankje, nader kennis te maken met de musici.

De toegangsprijs bedraagt  € 18,00 per concert. Maar als u verzekerd wilt zijn van een plaats en bovendien nog van een aantrekkelijke korting wilt genieten adviseren wij u een abonnement aan te schaffen. Indien u tot de aankoop van een abonnement besluit betaalt u slechts € 75,00. Jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang. CJP houders betalen € 10,00 per concert. Houders van een Gelrepas betalen € 2,50 per concert. Abonnementhouders kunnen bij één concert naar keuze een introducé kosteloos meenemen naar dit concert. Wilt u dit wel graag van te voren laten weten via het e-mailadres of telefonisch doorgeven?

Na storting van de kosten op rekening NL23RABO 038.50.13.981 t.n.v. de Culturele Stichting Oude Kerk te Oosterbeek worden de abonnementen bij u thuis bezorgd. Vermeld uw naam en adres duidelijk op de overschrijving.

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten: 026 - 3335358 of via het emailadres (zie hieronder)

Mailadres: secretariaat@concertenoudekerk.nl

Culturele Stichting Oude Kerk Oosterbeek.

U kunt ons ook bezoeken via onze facbookpagina; Culturele Stichting Oude Kerk.

Het Meander Kwartet heeft in de Oude Kerk te Oosterbeek het strijkkwartet opus 51, “Die Sieben letzten Worte..” van Joseph Haydn opgenomen. De CD van deze opname, die mede tot stand is gekomen dankzij de Culturele Stichting Oude Kerk, is te koop in de kerk en te bestellen via e-mailadres secretariaat@concertenoudekerk.nl. Na betaling van €15,00 (+ eventueel €2,50 portokosten) op rekeningnummer NL 23 RABO 0385013981 ontvangt u de CD op het door u aangegeven adres.