Liza Ferschtman viool

14 november 2021 – Vredebergkerk Oosterbeek – aanvang 15h30

Violiste Liza Ferschtman wordt beschouwd als een van de meest interessante muzikale persoonlijkheden van deze tijd. Met haar gepassioneerde spel en grote podiumuitstraling weet zij het publiek te raken. Het ontvangen van de Nederlandse Muziekprijs in 2006, de hoogste onderscheiding voor Nederlandse musici, onderstreepte haar rol in het muziekleven binnen de landsgrenzen en ver daarbuiten.

Liza Ferschtman heeft eerder in de Oude Kerk opgetreden; ze wilde graag nog een keer komen om andere solo sonates en partitas van J.S. Bach ten gehore brengen.

Reserveren verplicht voor dit concert. Meldt u aan via onderstaand formulier. Reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Ook als het recital volgeboekt is wordt u per mail geïnformeerd.