concert 2

Lavinia Meijer harp

Corona-update

In verband met de huidige coronamaatregelen mogen slechts 30 bezoekers gelijktijdig een uitvoering bijwonen. Wij zijn bijzonder blij dat Lavinia Meijer bereid is gevonden om zondagmiddag 8 november a.s. drie uitvoeringen verzorgen. De aanvangstijden zijn 14h00, 15h30 en 17h00. Nadat u gereserveerd hebt via onderstaand formulier  krijgt u bericht van ons of u geplaatst kan worden en voor welk tijdstip. Gezien de beperkte plaatsingscapaciteit is het helaas niet mogelijk om af te wijken van de door ons gemaakte indeling. 

Ook voor dit concert hebben wij besloten dat kinderen t/m 18 jaar gratis toegang hebben. Maar gezien het beperkte aantal bezoekers dat wij per concert mogen toelaten wordt een vrijwillige bijdrage bijzonder op prijs gesteld. Dit stelt ons financieel in staat om ook op termijn nog concerten te verzorgen.

 

Lavinia Meijer behoeft geen introductie. Geboren in Zuid-Korea en opgegroeid in Arnhem en omgeving, ging ze studeren aan het Utrechts Conservatorium bij Erika Waardenburg. Ze deed haar Master aan het Conservatorium van Amsterdam. Bachelor en master sloot ze cum laude af. Sinds ze zelfstandig uitvoerend artiest is, is ze enerzijds een graag gezien solist bij concerten, maar ze maakt voor zichzelf (ook in haar muziekopnamen) vaak gewaagde keuzes. Het betreft vaak moderne, nog levende componisten, met wie ze ook contact zoekt. Zo voerde ze muziek uit van Philip Glass en Ludovico Einaudi, en staat ze binnenkort op de planken met muziek van Glass en gedichten van Iggy Pop.

 

In het recital van deze zondag zal in ieder geval plaats zijn voor muziek van Philip Glass.

Reserveren verplicht voor dit concert. Meldt u aan via onderstaand formulier. Reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Wij sturen u een mail met het voor u geldende aanvangstijdstip. Ook als alle drie de recitals volgeboekt zijn wordt u per mail geinformeerd.Formulier: Reservering 2