Lavinia Meijer harp

14 november 2021 Vredebergkerk Oosterbeek aanvang 15h30

Lavinia Meijer winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass en Ludovico Einaudi en deelde met hen het podium, alsook met Iggy Pop, Patti Smith, Laurie Anderson, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond.

Met het oog op de toekomst en met een weg vol uitdagingen voor ons, speelt Lavinia tijdens dit concert muziek van tijdgenoten en haarzelf. Geïnspireerd vanuit de Minimal Music, bevat dit programma o.a. muziek van Glass, Arnalds, Lambert, en Streliski. Lavinia Meijer: ‘De stilte tussen klanken in vergroot de muziek eromheen. Ondanks de ontstane ruimte tussen ons in raakt muziek ons nog altijd over grote afstanden heen.’

Reserveren verplicht voor dit concert. Meldt u aan via onderstaand formulier. Reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Ook als het recital volgeboekt is wordt u per mail geïnformeerd.


RESERVERINGSFORMULIER

kaart(en)*