Shane van Neerden piano

12 december 2021 – Oude Kerk Oosterbeek – aanvang 15h30

Pianist Shane van Neerden geeft recitals zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Shane begon met pianolessen toen hij zes jaar oud was en in zijn geboorteland, de Verenigde Staten, won hij op jonge leeftijd al belangrijke competities. Toen hij 16 jaar oud was, krijgt hij een beurs voor de Eastern University in Pennsylvania. Recenter was Shane ook finalist in het Concours International de Piano d’Île-de-France.  Recent is Shane begonnen met privé lessen bij Ralph van Raat, gericht op hedendaagse muziek.

Shane’s repertoire is zeer gevarieerd: van Johann Sebastian Bach tot Arnold Schönberg.

Voor dit concert staan o.a. werken van Medtner, Schönberg en Beethoven of Bach op het programma.

Reserveren verplicht voor dit concert. Meldt u aan via onderstaand formulier. Reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Zonder tegenbericht liggen uw toegangskaarten klaar voor aanvang van het concert. Let op: dit concert vindt plaats in de Oude Kerk, Benedendorpsweg 134, Oosterbeek.