informatie

De Culturele Stichting Oude Kerk te Oosterbeek heeft weer een schitterende serie voor u samengesteld. De concerten, om 15.30 uur elke 2e zondag van de maand van oktober, november,januari, februari en maart, vinden plaats in  de Oude Kerk  aan de Benedendorpsweg 134 te Oosterbeek. Het oude zaalkerkje uit de tiende eeuw ligt op een historische plaats, langs de uiterwaarden van de Rijn en heeft een voortreffelijke akoustiek . Na afloop van het concert is er gelegenheid, onder het genot van een drankje, nader kennis te maken met de musici. 

De toegangsprijs bedraagt  € 19,00 per concert. Maar als u verzekerd wilt zijn van een plaats en bovendien nog van een aantrekkelijke korting wilt genieten adviseren wij u een abonnement aan te schaffen. Indien u tot de aankoop van een abonnement besluit betaalt u slechts € 80,00. Jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang. CJP houders betalen € 10,00 per concert. Houders van een Gelrepas betalen € 2,50 per concert. Abonnementhouders kunnen bij één concert naar keuze een introducé kosteloos meenemen naar dit concert. Wilt u dit wel graag van te voren laten weten via het e-mailadres of telefonisch doorgeven?

Na storting van de kosten op rekening NL23RABO 038.50.13.981 t.n.v. de Culturele Stichting Oude Kerk te Oosterbeek worden de abonnementen bij u thuis bezorgd. Vermeld uw naam en adres duidelijk op de overschrijving.

Voor meer informatie:

secretariaat@concertenoudekerk.nl 

U kunt ons ook bezoeken via onze facebookpagina:  Culturele Stichting Oude Kerk.

Ook op twitter zijn wij aktief : @CSOKOosterbeek

Het Meander Kwartet heeft in de Oude Kerk te Oosterbeek het strijkkwartet opus 51, “Die Sieben letzten Worte..” van Joseph Haydn opgenomen. De CD van deze opname, die mede tot stand is gekomen dankzij de Culturele Stichting Oude Kerk, is te koop in de kerk en te bestellen via e-mailadres secretariaat@concertenoudekerk.nl. Na betaling van €15,00 (+ eventueel €2,50 portokosten) op rekeningnummer NL 23 RABO 0385013981 ontvangt u de CD op het door u aangegeven adres.