programma & reserveren

 

11 februari 2024 Mare Kwartet

Het Mare Kwartet is opgericht in september 2021 door vier studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en is een klassiek strijkkwartet. Het kwartet heeft sinds de oprichting concerten gegeven door heel Nederland, en het heeft deelgenomen aan workshops en masterclasses, onder andere georganiseerd door het NJO, de European Chamber Music Association (ECMA), het Casals Quartet en vele anderen. Het Kwartet specialiseert zich in de Late Klassieke en de Romantische perioden, en voert kwartetten uit van Mozart, Beethoven, Brahms en andere componisten uit deze tijd. In Oosterbeek staat in elk geval een werk van Mendelssohn op het programma.

Het kwartet wordt gevormd door Robin Veldman (viool), Cecilia van Berkum (viool), Emiel de Jongh Swemer (altviool) en Wilma de Bruijn (cello).
klik hier om te reserveren

 

10 maart 2024 Daria van den Bercken

Een oude bekende komt op 10 maart a.s. opnieuw naar de Oude Kerk. De pianiste Daria van den Bercken speelt een mooi programma met werken van onder andere Couperin, Van Beethoven, Rachmaninov, Liszt en Debussy. Zij zal de stukken toelichten en bij één van de werken draagt zij dichtregels voor.
klik hier om te reserveren