programma & reserveren

Let op: alle concerten vinden plaats in de VREDEBERGKERK, van Toulon van der Koogweg 3, Oosterbeek

Coronamaatregelen:

Update 20 december: In verband met de huidige Lock down kan het concert op 9 januari 2022 geen doorgang vinden. We kijken of dit concert op een latere datum alsnog kan plaatsvinden.

Voor de concerten in februari en maart 2022 geldt dat u gewoon kunt reserveren.Wij doen er alles aan om de concerten op een veilige manier te laten verlopen. In verband met de coronamaatregelen vragen wij u vooraf te reserveren via onderstaande linken. Zo hebben wij een goede inschatting van het aantal bezoekers. Maar kaarten kunnen eventueel ook aan de kerk gekocht worden.

Bij de ingang wordt u verzocht uw geldige QR code te laten scannen en uw identiteitsbewijs te tonen. Alleen als u een geldende QR-code kunt tonen, mogen wij u toelaten tot het concert. Bij het lopen naar uw zitplaats is een mondkapje verplicht.

Aanmelden gaat gemakkelijk via onderstaande linken.

9 januari 2022
Nieuw Amsterdams Klarinet
Kwartet
In verband met de huidige Lock down kan het concert op 9 januari 2022 geen doorgang vinden. We kijken of dit concert op een latere datum alsnog kan plaatsvinden. Reserveren is dus niet mogelijk.

13 februari 2022
Benjamin Kruithof cello